דירה בבנין משותף / רח ליברמן תל אביב / 87 מ"ר / 1998
 
הלקוחות זוג צעיר וילדה, ביקשו להפוך את דירתם בת שלושת החדרים לדירת ארבעה חדרים.
שטח המרפסות צורף אל שטחים הפנימיים. כיווני הבית השתנו החלל עבר שינוי משמעותי, על מנת לרכז את השטח ולהימנע משטחי תנועה מבוזבזים .
.
לאחר התכנון התקבלו ח.שינה הורים מרווח וח.רחצה צמוד,שני חדרים נוספים ואמבטית ילדים. כמו כן תוכננו שני אזורי שירות "מוצפנים", אחד למכונות הכביסה והייבוש והשני לאיחסון.שטחי השרות והאיחסון בדירה קטנה ,חשובים במיוחד ומאפשרים לשמור על ניקיון עיצובי. האיזור המשפחתי תוכנן כמרחב פתוח משותף אחד הכולל כניסה, פ.אוכל, מטבח וסלון. החזית המערבית הפכה ממרפסת שירות לחזית העיקרית, בעלת ארבעה חלונות ברזל מאורכים המתחילים כמעט מהרצפה ומחדירים תאורה טבעית למרחב המשותף.
החומרים המאפיינים, רצפת עץ גלריה צבועה, טיח פיגמנטי, לבני סיליקט, פרופיל בלגי, כיורי נירוסטה ויציקות טרצו יוצרים יחד אוירה לא שיגרתית באמצע תל אביב.