משרד להפקות ארועים  /בנין פנורמה  ת"א-יפו/ 135 מ"ר+מרפסת גג /2010 / בשיתוף עם המעצבת קרן אטלס

דרישות הלקוח-יצירת סביבת עבודה באוירת לופט ביתי .
המשמעות של הבקשה ביטול כמעט מוחלט של הרישמיות ביחסי עובד מעביד ובין נותן השירות והלקוח.החלל הפתוח חשוף מתחילתו ועד סופו.
שני חללים מנימלסטיים בגודלם סגורים רק למחצה הוקצו לדרג הבכיר יותר הזקוק למעט פרטיות. הסלון ממוקם בקרבת מנהל המשרד אך פתוח לרווחה הן מבחינת הגישה אליו והשימוש בו והן מבחינת המבט,בזמנים מסויימים משמש לאירוח לקוחות ולהקרנת מצגות.

המזכירות/קבלה , מרוהטת באופן לא שיגרתי בשולחן ביתי כמעט ומאחוריו ארון ויטרינה תואם.
בחלל הפתוח מגדירות שתי ספריות מתכת את אזור העבודה המשותף לכל,
דגש בולט הושם על המטבח כמרכז. מרכז "גאוגרפי", ופונקציונאלי .
האי המטבחי הוחדר לחלל המשרדי וסביבו נערכים המפגשים המקצועיים והישיבות הפנימיות של עובדי המשרד.
הנוכחות הדומיננטית שלו משפיעה על כל החלל.