דירה בבנין משותף / צמרות הרצליה-רמת השרון / 120 מ"ר / 2004-05

הלקוחות הם זוג בשנות הארבעים המאוחרות ושלושת ילדיהם המתבגרים.
מטרת השיפוץ הוגדרה כצורך לבטא שינוי עמוק במערך היחסים המשפחתיים.
ביטוי של התחדשות צמיחה ושינוי במרחב הביתי ככח מרפא וכסמל שיאפשר יבטא וידגיש בעולם החיצוני את השינויים שחלים בעולם הפנימי.
שיפוץ יסודי נערך באזור הכניסה והמטבח. המטבח עוצב בקו מודרני האופן שבו משטח העבודה הראשי שהוא אי מאורך ממוקם
כלפי פינת האוכל והסלון ומשפיע תחושת יעילות ישירות וקשר. קיר בטון שחשפתי והשארתי גס ומחוספס נצבע בשכבת לכה מבריקה והוא ניצב עירום וחזק מלווה את הניכנסים אל הבית משמש רקע לפינת אוכל מרובעת שמעליה תלויה מנורה פיסולית בעלת אלמנטים מוזהבים.

את אזור המגורים שבמהותו משותף לכלל המשפחה ריהטנו מחדש תוך שיתוף כל בני המשפחה בהחלטות על בדים מירקמים וצבעוניות.
חדרי הילדים תוכננו כך שיתאימו לצרכי האירוח הבילוי והלימוד של כל אחד והאופי המיוחד לו.
בחדר שינה הורים העמדת המיטה כך שהעוברים במעברים אינם יכולים לראותה יצר שינוי משמעותי החדר איפשר פרטיות.
תכנון פרטי נגרות להוספת מקומות איחסון כלליים כך שאפשר יהיה לשמור על סביבה מעוצבת מסודרת ואורירית.
הרצפה הוחלפה לאריחי גרניט פורצלן אפורים גדולים ומחוספסים תרמה גם היא ליצירת מראה לא מעובד.
יחד עם ספה ארוכה אפורה ירוקה ורבת כריות בטקסטורות מגוונות יצרה מראה אלגנטי וחופשי איזו תחושה של אינטימיות נוצרה בין הבית למשתמשיו.
שרותי האורחים ואמבטיית הילדים אופיינו במשטחים גדולים של צבע כחול עמוק במקום אמבטיית הילדים יצרתי מקלחון  נדיב במידותיו בעל מראה אקוואריומי.
אזור חדרי השינה רוצף בפרקט מולבן כשהמרקם הטבעי של עץ האלון עדיין נראה. חגיגיות וחמימות באזור חדרי השינה הצבעים האפורים בהירים מרגיעים ורכים.
במהלך כל השיפוץ גרו בני הבית בדירה ותיפקדו כשותפים לתהליך השינוי.
גם דיירי הבית וגם אורחיהם סיפרו לאחר שהחלו לחיות בבית שכיף לגור בבית ש"צורת הדיבור השתנתה",
שכל דבר קיבל את מקומו יחסם הפך איכפתי יותר למקום, אפילו החברים של הילדים החלו להתייחס אחרת, ונוכחותם הפכה מכבדת ורגישה לסובבים ולסביבת המגורים.