דירה בבנין משותף / רח' הרצל תל אביב / 54 מ"ר / 1997

הדירה נמצאת בקומה הראשונה מעל לקומת החנויות ברח' הרצל.
החזית הראשית פונה לרח הרצל והחזית נמשנית פונה אל המערב.
התוכנית המקורית דירת שני חדרים.
הלקוחה אומנית כבת 30, ביקשה לשמור על גמישות החלל,פשטות ושמירה על תקציב מינימום.
האתגר המרכזי ליצור ניתוק ותחושת בית שתהיה קונטרסט לקצב של רחוב מסחרי עמוס תנועה ורועש במשך היום.
תכנון חלונות מאסיביים אטומים לרעש, מיעוט רהיטים, החלטה על מונוכרומטיות ובחירתו של הצבע האפור כחלחל כצבע אחד, לרצפה לקירות לתקרות ולחלק מן הרהיטים

יצרו חלל רחמי פונה פנימה אך מקרין קרירות וחלומיות. משאיר בחוץ את החום והפיח. למעט המטבח, שם בחרתי לייצר "ארונות" מטבח פתוחים, (מפרופילי ברזל מרותכים) כשעל המדפים עומס של פרטים היוצרים מו מראה של מטבח מאולתר "בלאגן" חושני שמזמין לבשל, נשמר השקט הויזואלי והצמצום בחומרים. החלל הקטן נפתח וקיבל מראה של "לופט" ניו יורקי.